top of page

Forårsrengøring af kroppen

Foråret er tid for en ny begyndelse og hvad er bedre end at starte foråret med en god gang forårsrengøring.

Du kan få renset affaldsstoffer ud af kroppen ved at indtage udrensende te samt lave udrensende yogaøvelser dagligt.

Udrensende ingefær & citron te:

Sætter gang i tarmsystemet. Saften fra ½ -1citron 2 skiver eller 1 tsk. revet ingefær

evt. 1 stjerneanis Overhæld med 1 kop kogende vand. Lad det trække 5-10 min. før det drikkes.

Drik den dagligt og mærk forskellen.

De 5 tibetanere er 5 øvelser som er både udrensende og samtidig energi boostende. De kan vende negativ energi til positiv energi. Start den første uge med at gentage hver øvelse 3 gange, og derefter tillæg 2 gange ekstra hver uge indtil du til sidst er nået 21 gentagelser pr. øvelse.

Rite 1. Stå op – stræk armene ud til siden – drej rundt i urets retning. 3 gentagelser Rite 2. Læg dig udstrakt på ryggen - armene ned langs siden ind til kroppen – løft hovedet og kig på navlen – stræk benene op mod loftet. Træk vejret ind – sænk hovedet og ben ned til underlag og løft op igen på udånding. 3 gentagelser Rite 3. Stil dig på underbenene med lodret krop – hænderne på bag-lårene – hagen til brystet. Træk vejret ind – læn dig tilbage – pres hænderne ind i lårene – åben brystet – og udånding hagen til brystet. 3 gentagelser Rite 4. Sid med benene strakt frem foran dig – hænderne i gulvet lige ud for hofterne. Træk vejret ind – bøj benene og løft op i et omvendt bord – læg hovedet tilbage – og på udåndingen sæt dig ned og kig frem med strakte ben. 3 gentagelser Rite 5. Læg dig på maven – hænderne lige under skulderne – bøjet albuer. Træk vejret ind - løft dig op i en opadvendt hund – og på udåndingen skub dig tilbage i omvendt hund. 3 gentagelser


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Black Facebook Icon
bottom of page